Tafelzeil Kopen? Bekijk Alle Tafelzeilen Meteen Online!

Bestellen Verzenden & Retouren

Linnen is web iets anders dan katoen, omdat het materiaal van een andere plant afkomstig is. Linnen wordt gemaakt uit vezels van de vlasplant, linnen is iets sterker dan katoen, is ook vochtopnemend en kreukt wat sneller. Onze tafelkleden zijn dus gemakkelijk te wassen, maar we hebben ook varianten die nog makkelijk schoon te houden zijn. Dit noemen we gecoat tafellinnen of een afwasbare tafelkleed, omdat het gemaakt is van materiaal dat is gecoat met polyester.

Hierdoor zijn deze tafelkleden makkelijk afneembaar met behulp van een vochtig doekje. Ook deze tafelkleden kunnen gewoon in de wasmachine op 30 graden. Het fijne aan deze combinatie is dat het eruit ziet en voelt als katoen, maar wel afneembaar is!

Tafelzeil on-line kopen? Hip tafelzeil op maat bestellen! Wat bij ons ook een groot voordeel is, is dat je het tafelzeil online kunt bestellen op maat.

Tafelzeil Kitsch Kitchen

Daarnaast kan een tafelzeil goed gebruikt worden om met speciale gelegenheden de tafel mooi te dekken. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen, waarbij het erg leuk is als je een mooi gedekte tafel hebt. Als je dan met de hele familie aan een mooi gedekte tafel zit geeft dit natuurlijk een additional dimensie aan de gezellige sfeer! Daarnaast heeft een zeil ook een beschermende functie: hij beschermd de tafel namelijk tegen vlekken en kleine beschadigingen. Onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, hierdoor lijkt het alsof het plastic tafelkleden zijn, maar dit is niet het geval.

Tafelzeil, Waar Koop Je Dat?

Als er dan gemorst wordt, voorkom je met een tafelzeil dat de vlekken in de tafel trekken. Ook als er druk gekleurd of geknutseld wordt bescherm je de tafel met een mooi tafelzeil. Om het voor de kinderen nog leuker te maken, hebben we in ons assortiment ook tafelzeilen met een leuke opdruk voor kinderen.

Getagd: / / / / /