Tafelzeil, De Ideale Tafelbeschermer

Met doorzichtig tafelzeil kun je je tafel te beschermen en tóch van je mooie tafel te genieten. Tafelzeil voor buiten voor tuintafel

Tafelzeil zonder schadelijke stoffen, ftlalaten-vrij Je hebt huge wel eens gehoord van ftalaten, de zogenaamde weekmakers die gebruikt worden bij de productie van tafelzeil. Kijk dan bij onze collectie Europees geproduceerde Oeko-tex tafelzeilen van 140cm breed. Deze Eco tafelzeilen verkopen wij op rol, rond, 2m en 2,5m en 3m. Goed voor de mensen die op zoek zijn naar een veilig afneembaar tafelkleed.

Tafelzeil 140×240 Streep/bloem – Wit/blauw € 14,00

De Eco tafelzeilen van a hundred and forty cm breed zijn Oekotex gecertificeerd. Alleen voor tafelzeil op rol hebben wij i.v.m. het grote formaat, een dagje langer nodig voor de (gratis!) verzending.

Dat je iedere keer als iemand knoeit, weer aan de bak moet? Met een plastic tafelkleed van tafelzeil is knoeien geen punt meer: met een vochtig doekje veeg je het zó weer schoon. In een huishouden met kleine kinderen is een plastic tafelkleed van tafelzeil of gecoat tafellinnen een must have. Vouw je plastic tafelkleed op en bescherm er gauw je mooie houten tafel mee voordat de kinderen plaatsnemen. Zo kunnen je kinderen lekker ongestoord tekenen, bakken, verven en knoeien op uw tafel, zonder dat je tafel er blijvend letsel aan over houdt.

Wist je dat wij ook online transparant plastic tafelkleed verkopen? Dat is helemáal geschikt voor mensen die gehecht zijn aan hun tafel en deze niet willen verstoppen onder een tafelkleed. Er is ook een Europese richtlijn (REACH) waaraan alle additieven moeten voldoen.

Krijtzeil: Super leuk schoolbord tafelzeil voor kinderen maar ook voor creatief gebruik Bij MixMamas kun je voordeligkrijtzeilkopen:dat is schoolbordtafelzeil waarop kinderen naar hartelust kunnen krijten. En als je zelf creatief wilt zijn hoef je niet bang te zijn dat je je vergist: opkrijtzeilveeg je alles internet zo makkelijk weer uit. Krijtzeil wordt ook wel schoolbord tafelzeil of chalk cloth genoemd.

Buitenkleden zijn bij voorkeur van plastic, zeker in Nederland. Rond tafelzeil voor buiten verkopen wij met een diameter van 120 cm en een diameter van 140 cm. De ronde tafelkleedjes van MixMamas zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Getagd: / /